Få et smukt og skinnende trægulv med en effektiv gulvslibning

| |

Når et olieret eller sæbebehandlet trægulv begynder at fremstå flosset og snusket i overfladen, og du ikke længere kan fjerne de grimme pletter og skjolder fra spildte væsker, er det et sikkert tegn på at det trænger til en gulvslibning.

Det at træværket suger væsken til sig som var det en anden svamp tyder nemlig på at den beskyttende hinde af fed sæbe eller olie, som blev dannet da gulvet fik sin seneste behandling, er ved at være slidt bort. Denne hinde er den eneste beskyttelse træværket nyder, i modsætning til et lakeret eller malet trægulv som er langt mere effektivt skærmet mod slitage.

Derfor er det vigtigt at du vedligeholder olie eller sæbe hinden gennem ugentlig vask med særlig olie sæbe eller med sæbe spåner. Disse midler vedligeholder og genopbygger hinden. Forsømmes denne vedligeholdelse forgår hinden temmelig hurtigt og vil ikke kunne bygges op på ny. Og så er det på tiden med en effektiv professionel gulvslibning og en efterfølgende overflade behandling af træværket.

Hvordan udføres en gulvslibning?

En gulvslibning udføres derved at en særligt maskine til afslibning af gulve påmonteres sandpapir og dernæst føres hen over gulvet. På den måde slibes gulvets overflade på skånsom, men dog særdeles effektiv vis. Alle de overfladiske skønhedspletter som er ansvarlige for gulvets grimme udseende fjernes ved denne procedure.

Man kan godt blive temmelig overrasket over hvor stor en forskel så enkel en procedure kan gøre for et gammelt trist trægulv. Men mere skal der faktisk ikke til. Og med en professionelt udført efterbehandling med olie, sæbe, lak eller måske endda voks kan dit før så grimme trægulv blive rigtig flot på ny.

Få et godt tilbud på gulvslibning

Hos Gulvkanonen ApS kan du altid få et skarpt tilbud på en gulvslibning udført af faglært gulvsliber – læs mere på Gulvkanonen.dk.

Previous

Kom ud på spændende og lærrige fisketure i Nordsjælland

Spice din bolig op med et nyslebet gulv

Next