Hjælp til klassisk eller kulørt strik

| |

Gå med strik som Clausen og Lund

Dyrehandler Clausen fra Huset på Christianshavn og vicekriminalkommissær Sarah Lund fra DR’s Forbrydelsen har begge det til fælles, at de bærer en velkendt striksweater. Disse typer trøjer hjælper dig ikke bare med at holde varmen, de er faktisk også meget moderne at benytte. Og så er det jo så heldigt, at du faktisk selv kan strikke dem hjemme over aftenkaffen. For det er nemlig igen blevet populært at kaste sig over strikketøjet. Tidligere var det at strikke forbeholdt husmoderen, der skulle få familiens budget til at hænge sammen. I dag er det at strikke blevet noget folk hygger sig med, og det betyder, at også mændene er begyndt at gribe til strikkepindene. Strikning er nemlig ikke bare utrolig hyggeligt, det er også fantastisk som afstresning ovenpå en lang arbejdsdag.

Hvide og brune eller kulørte sweatre

Det fantastiske ved strikning er, at der er uendelige muligheder for at strikke sig frem til et fantastisk resultat. Du kan både strikke dig til en klassisk hvid og brun sweater som den Sarah Lund benyttede, da hun opklarede forbrydelser for åbent tv. Men du kan også følge en strikkeopskrift med farver, der giver dig et noget mere kulørt resultat. Det er helt op til din fantasi og dine ønsker, hvordan din yndlingstrøje skal komme til at se ud.

Få den bedste starthjælp

Det kan være lidt uoverskueligt at skulle i gang med det store strikkeprojekt. Derfor er det også afgørende, at du får de bedste strikkeopskrifter at følge. Her er Vigi-strik den helt perfekte starthjælp til at komme i mål med for eksempel din yndlingstrøje, dit babytæppe eller måske en hel jakke. Vigi-strik er et lille bornholmsk foretagende, hvor dygtige strikkeentusiaster sidder klar til at hjælpe dig til at strikke de mange fede ting, som du altid har drømt om. Du kan både finde inspiration på virksomhedens blog og på den facebookside, Vigi-strik har oprettet.

Kom ud på spændende og lærrige fisketure i Nordsjælland

Next