Kom ud på spændende og lærrige fisketure i Nordsjælland

| |

Har du et fisketegn, men savner at komme ud på ture, hvor du kan lære at blive bedre til at fiske. Så er fishing.dk det helt rette for dig. Her kan du vælge mellem mange forskellige fisketure rundt i de danske søer. Det betyder, at du kan vælge efter, hvad du selv har lyst til eller du målrettet går efter at fange. De har et stort udvalg af mange forskellige fisketure løbende, så du altid kan booke en plads til en dagstur, aftentur, familietur eller en gruppetur med venner eller kollegaer. Du kan enten vælge at komme afsted med en kutter eller leje din egen båd. 

Kom på fisketur i Øresund

Øresund byder på mange forskellige fiske og en flot natur. Her kan du både fange flotte velsmagende torsk, fladfisk, makrel, sej og mange andre fisk. Alt efter vejr, temperatur og strøm i vandet, kan du være heldig at fange nogle af de mange forskellige fisk. På disse fantastiske fisketure, har du mulighed for at få gode tips og tricks til at fange de forskellige fisk. Du kan sparre med de andre lystfiskere. Her kan du blive opdateret på deres fiskegrej, teknikker og ikke mindst dele mange forskellige historier med hinanden.

Det giver også mulighed for at lære andre lystfiskere at kende. I kan dermed begynde at fiske sammen eller skabe relationer på kryds og tværs. 

Kom på fisketur i Nordsjælland

Der er mange gode steder at fiske, når det kommer til Nordsjælland. Derfor finder du et af de bedste og mest velorganiserede fisketure i Nordsjælland her. Du kan både booke en plads til dig selv, dine venner eller til hele familien. Uanset om du har lyst til at komme ud og fiske en gang om måneden eller har lyst til at fiske flere gange om ugen, er der mange forskellige muligheder for dig. 

Previous

Hjælp til klassisk eller kulørt strik

Få et smukt og skinnende trægulv med en effektiv gulvslibning

Next