Lån penge online

18 January 2022 Lotte Hindsberg

editorial

Har du brug for at låne penge, har du flere muligheder. Du kan vælge at søge i din traditionelle bank, eller også kan du vælge at undersøge muligheden for et online lån. I det sidste tilfælde er det ofte hurtigt og nemt og der stilles ikke de samme krav til sikkerhed, som der er i en traditionel bank. Du kan blandt andet låne penge online.

I en almindelig bank tager det ofte en to – tre uger før du har fået svar, hvorimod i en online bank har du svar med det samme og du kan have pengene på din konto indenfor et par timer. Vældig praktisk hvis din bærbar er gået i stykker eller hvis du har fået en uventet ekstra regning der selvfølgelig skal betales med det samme.

image

Søg flere lån 

Da især online lån er hurtige og nemme at ansøge og der kan være mange penge at spare, ved at bruge tid på at søge flere lån og efterfølgende sammenligne dem. Få hjælp af sammenligningssiderne. Her kan du blandt andet få tre banker du kan ansøge og i nogle tilfælde kan du nøjes med at sende en enkelt ansøgning afsted og så bliver den sendt til flere online banker, som så efterfølgende sender dig et tilbud. 

For at kunne ansøge skal du være i besiddelse af en mailadresse. Har du ikke en mailadresse kan banken ikke sende dig et tilbud. Det er også nødvendigt at du har et NemID eller MitID. Det skal du bruge for at kunne underskrive et lånetilbud. 

Det er et krav fra bankernes side at du har en dansk folkeadresse og er mindst 18 år. Flere banker kræver at du er ældre. Gerne 19 eller 20 år. Det er for at sikre at du er klar over konsekvenserne hvis du ikke kan tilbagebetale lånet til tiden.

More articles