Spice din bolig op med et nyslebet gulv

| |

Har du en bolig med trægulve, enten en hvor du skal til at flytte ind eller en, hvor du har boet en årrække, og trænger du til at få piftet din bolig op  så kan du overveje at få afslebet gulvene, så de igen ser lyse, levende og gyldne ud igen.

Det vil i den grad være med til at ændre din bolig, at gulvene ikke længere ser grå og matte ud. Det vil også være markant nemmere at vaske dem og få dem til at se pæne ud i længere tid end før gulvene blev afslebet. 

Hvis du er på vej til at flytte ind i en ny bolig, bør du starte med at vurdere gulvenes stand og evt. få dem afslebet inden du flytter ind. Det er nemmere at få slebet gulvene, når der ikke er møbler mm der skal flyttes rundt. Det betyder imidlertid ikke, at det ikke er et projekt der er værd at kaste sig over, selvom man er flyttet ind. Du kan evt. få gulvkanonen ApS til at vurdere dine trægulve og vurdere om de skal afslibes.

Få flere tilbud fra forskellige firmaer

Som med alle andre håndværkere er det en god ide at indhente flere tilbud inden du takker ja tak til et af dem. Ved at få mindst 3 forskellige tilbud sikre du dig at du får et overblik over prisniveauet og du ikke blot har ringet til den dyreste i området. Du sikre dig også at du ikke har sagt ja til et tilbud, der er så billigt at dem der udfører opgaven, reelt ikke har tid til at slibe dine gulve ordentligt uden at de taber penge. 

Brug også tid på at undersøge hvad der står på Trustpilot og om tidligere kunder har været gælde og tilfredse eller om de har været stærkt utilfredse.

Previous

Få et smukt og skinnende trægulv med en effektiv gulvslibning

Hvilken type finish passer bedst til dit gulv?

Next